Други услуги от Delta NET

Разработка на сайт върху Wordpress платформа

Wordpress е платформа за създаване на уеб сайт или блог. Платформата е подходяща за определен набор от сайтове - например сайт за статии, лична страница или страница на малък бизнес. Административният панел позволява лесно добавяне на страници, статии, администриране на коментари, добавяне на нови функционалности и други настройки, който да улеснят администрирането на Вашия сайт.

Голямо предимство на Wordpress е , че осигурява добра оптимизация за търсачките, както и лесно за обновяване съдържание. Най-голямата сила на Wordpress са сайтовете за статии, но поради голямата му гъвкавост той може да се персонализира и за изработване на по-сложни сайтове като онлайн магазини, продуктови каталози или корпоративни сайтове.

Поръчай

Изработка на фирмен блог

Фирменият блог е малък сайт, в който може да качвате статии и в частност новини за вашата фирма. Това е добър начин за присъствие в интернет, ако нямате възможност за индивидуален сайт за вашия бизнес.

Фирменият блог може да се използва и за помощно звено към ваш основен сайт, като в него бихте могли да качвате новини и статии разпределени по категории.

Поръчай

Редизайн

Мислите ли, че сайта ви има нужда от освежаване?
Уеб технологиите се развиват с главозамайващи темпове. Всеки ден се пускат хиляди нови сайтове и за вашият сайт е много трудно да остане конкурентен със сайтове, които са изработени дори година по-късно. От друга страна самото наличие на уеб сайт не е гарант за успех и ако искате присъствието ви в Интернет да е конкурентно трябва сайтът ви да се развива.

Редизайнът е услуга по подновяване на облика на вашия сайт. Възможна е промяна, както част от външния вид, така и пълна промяна и изцяло нов дизайн. Обикновенно смяната на облика на сайт излиза по-изгодно от изработката на изцяло нов сайт, но това зависи от платформата и средствата, с които е бил изработен.

Поръчай

Facebook страници

Facebook промени изцяло начините за реклама и популяризация на стоки и услуги. Огромен брой хора посещават facebook и прекарват много време там. Това е шанс за Вас да популяризирате това, което правите и чрез интернет маркетинг да увеличите кръга от хора, които ще имат досег до Вас.

Delta NET предлага както консултации за съществуващи facebook страници и бъдещото им развитие, така и създаване на нови фейсбук страници, оптимизация и развитието им.

Поръчай

Интеграция със социални мрежи

Привлечете нови потребители, без значение дали имате онлайн магазин или информационен портал. Предлагаме цялостна интеграция на Facebook социални приставки във вече съществуващ сайт. Дайте възможност на потребителите си да споделят, харесват и коментират със своите приятели съдържанието на вашия сайт.

Какво включва Facebook интеграцията:
 • Facebook Like Box(кутийка с хората, фенове на вашата страница);
 • Facebook Like бутон;
 • Facebook Share бутон;
 • Facebook коментари;
 • Facebook Connect - Дайте възможност на потребителите да се идентифицират във вашия сайт чрез техния Facebook профил.
Други социални приставки:
 • Бутони за споделяна в социални мрежи(twitter, google+, svejo.net, digg.com).
 • Бутон за изпращане на e-mail.
Поръчай

Поддръжка и актуализация

Предлагаме ви следните възможности за поддръжка на вашия сайт:
 • Отстраняване на възникнали проблеми и грешки;
 • Актуализация на информацията;
 • Писане на статии в корпоративен или нишов блог;
 • Изграждане на нови модули.
Поръчай